Четвер
28.03.2024
22:55
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Філія "Водянська гімназія"
Головна Реєстрація Вхід
»

Меню сайту

Меню сайту

Меню сайту

Меню сайту
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 22:55
Головна » 2012 » Березень » 8 » А жінка в світ приходить для любові
12:01
А жінка в світ приходить для любові

Світле, чудове і радісне свято

Знову до нашої школи прийшло. 

Сонячні промені, квітів багато,

Радість і перше тепло принесло.

Відшуміла зима лютими морозами, відхурделила сніжними віхолами, а на зміну їй прийшла чарівна звабно-принадлива красуня — весна. Тож недаремно саме вона увібрала себе одне з найкращих, найсвітліших свят — свято жінок. В усі часи в усіх країнах жінка стоїть вище чоловіка: в ній ніжність, краса, надзвичайна зворушливість, чутливість.

7 березня у нашу школу завітали дорогі гості: голова Юр'ївської райради Шаповал Анатолій Миколайович, начальник відділу освіти Юр'ївської РДА Біла Оксана Володимирівна, голова піклувальної ради нашої школи Маловік Світлана Миколаївна, вчитель-пенсіонер Юденко Валентина Іванівна, бабусі, матусі, татусі, односельці на районне свято "А жінка в світ приходить для любові".

Напочатку всіх запросили до себе, на гору Олімп, давньогрецькі боги: Зевс (Семенко Євген), Гермес (Яровий Євген), Юпітер (Приймак Віталій) - подивитися на повагу до жінки.

Чудовим вітальним словом розпочали свій виступ юнаки-ведучі - учні 8 класу Біловол Тимур та Чесноков Валерій. Ллється чоловічими вустами чарівне слово поваги та любові до матусі, бабусі, сестрички, подружки, вчительки. Це для жінок, які зібралися в залі, заносять весняні квіти учні 4 класу Малий Ярослав та Садигов Мурад. Лунають вітальні слова від учнів всіх класів. Найяскравішими були виступи учнів 4 класу - Садигова Мурада (пісні "Дівчинка русява", "Маленький козак", дует Мурада та Вересовської Анни "Свято казки", шоу "Україна має талант у Водяном") "А я бажаю вам добра" - такою піснею щиро привітала всіх у залі учениця 6 класу Руденко Аліна. Танцювальним дуетом Руденко Аліни та Біловолом Тимуром любовалися у залі, в їх виступі і розуміння, і повага, і щирість, і турбота.

Учениця 8 класу Краснова Альона щиро починає розмову про маму. А коли дівчинка почала відкривати таємниці любові до матусі, то в очах і гостей, і вчителів, і матусь забриніли сльози. Мабуть, це і є найбільшою подякою за вдячність за безсоні ночі, турботу, піклування. Знову линуть слова вітань вустами Тимура та Валерія, від імені працівників-чоловіків вітає всіх вчитель музики Безотосний Олександр Михайлович.

Зі святом жіночу половину Водянщини привітали Анатолій Миколайович Шаповал, Оксана Володимирівна Біла. А директор школи Наталія Яківна, вітаючи "красиву половину" свого мальовничого краю, подякувала за розуміння начальнику відділу освіти Білій Оксані Володимирівні, голові піклувальної ради школи, заступнику директора ТОВ "Лан" Світлані Миколаївні Маловік (вона завітала з солодощами для учнів), вчителю-пенсіонеру Валентині Іванівні Юденко, яка завжди надає допомогу креативній молоді. 

"Хай 8 березня частіше буває в вашому житті", - говорять юнаки, а в залі чекають ще продовження...

 




 Свято пройшло на одному подиху. 

  Зичимо всім жінкам здоров’я із дзвінкої криниці, хліба запашного з української пшениці, рум’янців від калини, щоб були у настрої кожної днини.

   

Переглядів: 1329 | Додав: Світлана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz