Четвер
28.03.2024
12:59
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Філія "Водянська гімназія"
Головна Реєстрація Вхід
»

Меню сайту

Меню сайту

Меню сайту

Меню сайту
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 12:59
Головна » 2016 » Грудень » 19 » День Святого Миколая
19:03
День Святого Миколая

     Кожного року 19 грудня уся українська малеча чекає на сивочубого  дідуся – зимового Миколая. Він добрий друг і      захисник дітвори, він завжди дарує подарунки. У цей день і маленькі, і дорослі потрапляють у чарівну казку.

     Учні 2-го та 9-го класів Водянського НВК разом з вчителем початкових класів ГОРОДЕЦЬКОЮ Міланою Миколаївною  підготували виставу, у якій брали участь не лише учні, а й вчителі – БІЛОВОЛ Світлана Яківна, ВІЛЬХОВА Альона  Валеріївна, ЛІТВІЧЕНКО Максим Миколайович, МОСТОВИЙ Павло Андрійович, СІЛАДІ Наталія  Олександрівна,  ЧУМАК Оксана Володимирівна. Підтримати акторів прийшли батьки, рідні та близькі. На свято завітали постійні гості:  депутат районної ради МАЛОВІК Сергій Сергійович, представник піклувальної ради МАЛОВІК Інна Миколаївна, голова  Новов`язівської сільської ради КОЛІСНИК Павло Станіславович, начальник відділу освіти, молоді та спорту Юр`ївської  районної держадміністрації КАРПЕНКО Олена Анатоліївна, директор центру з обслуговування навчальних закладів  БАКАЙ Любов Олексіївна. Вітання на честь святого Миколая пролунали ще й від учнів 1-го та 3-го класів. Усі присутні із  захватом та цікавістю спостерігали за перебігом вистави. Їм дуже сподобались герої казки. Старші школярі привітали  учнів початкової ланки сувенірами, виготовленими власними руками. Звичайно, до слухняних діток Водянського НВК  прийшов святий Миколай, він привітав усіх зі святом, а малечі подарував солодощі від директора товариства «ЛАН»  МАЛОВІКА Сергія Володимировича, заступника товариства «ЛАН» МАЛОВІКА Сергія Сергійовича  та голови сільської  ради КОЛІСНИКА Павла Станіславовича.

 Приємним сюрпризом для усього колективу став чудовий подарунок від Сергія Сергійовича – акустична система з радіо  мікрофонами. Тепер артисти будуть виступати ще краще за допомогою сучасного обладнання. Водянський НВК  виражає щиру вдячність Сергію Сергійовичу за піклування та турботу, щоденну участь у житті навчального закладу!

 За традицією, саме в цей день ми підводимо підсумки року та визначаємо здібних, активних і талановитих учнів, які  брали участь у творчих конкурсах («Собор наших душ», «Талановиті діти – майбутнє Дніпропетровщини»), олімпіадах,  спортивних змаганнях. Нагороди отримали ВЕРЕСОВСЬКА Анна, КРАВЕЦЬ Тетяна, ІВАШОВ Віталій, БУЛАН БОГДАН,  СКРИПНІКОВА Діана, КРАСЮКОВА Ганна, СЕМЕНКО Дмитро, МАЛОВІК Владислав, СІЛАДІ Анастасія, МУЗИКА  Юлія, КРАВЕЦЬ Леонід, ЦИБА Анастасія, СІЛАДІ Афанасій, ДАВИДЕНКО Денис, КРУТЬ Станіслав, ПЛАКИДА  Варвара. Бажаємо їм міцного здоров`я, успіхів у навчанні, підкорення нових вершин!

 Учнівський та педагогічний колектив Водянського НВК вітає наших дорогих меценатів та друзів газети з новорічно-  різдвяними святами, бажає злагоди, щастя та миру, здійснення найзаповітніших мрій у новому 2017-му році!                                                                                          

Переглядів: 553 | Додав: Світлана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz