Субота
20.04.2024
14:14
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Філія "Водянська гімназія"
Головна Реєстрація Вхід
»

Меню сайту

Меню сайту

Меню сайту

Меню сайту
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 14:14
Головна » 2016 » Травень » 15 » Від усієї душі
17:37
Від усієї душі

Ні для кого не є секретом, щаслива родина – це міцний фундамент, на якому будується історія процвітаючої країни. Село Водяне – це маленька частина нашої Батьківщини, але тут живуть сім’ї з великою душею, котрі пронесли свою любов і ніжність через роки і життєві труднощі, завзято працювали задля добробуту своїх нащадків та вдосконалення рідного села. Вони є прикладом для наслідування, ними пишаються, їх поважать!

Саме для таких сімей 12 травня педагогічним колективом Водянської школи на чолі з директором ГОРОДЕЦЬКОЮ Наталією Яківною було проведене свято з нагоди Міжнародного дня сім’ї під назвою «Від усієї душі!». На захід були запрошені шановані родини Водянщини: Семенко, Бойко, Хвалько, Кравець, Желізняк та ще одна родина Хвалько. На свято завітали жителі і гості села. Привітати родини від імені керівника товариства «Лан» МАЛОВІКА Сергія Володимировича та від імені депутата районної ради МАЛОВІКА Сергія Сергійовича приїхала дружина Сергія Сергійовича МАЛОВІК Інна Миколаївна. Вона вручила сім’ям смачні цукерки, щоб їхнє життя завжди було солодким і приємним як шоколад.

Символічним є те, що ведучими заходу були директор школи ГОРОДЕЦЬКА Наталія Яківна і заступник директора з навчальної та виховної роботи БІЛОВОЛ Світлана Яківна – рідні сестри, які уособлюють собою єдність, злагоду і міць родини, їхніми помічниками були учні 8 класу -  БУЛАН Богдан та КРАВЕЦЬ Тетяна, які являються одне одному двоюрідними братом і сестрою. На глядачів чекали цікава програма: історії родин Водяного, що супроводжувалися фото та відеоматеріалами з особистого архіву сімей, подарунки учнів – пісня «Кращі друзі» та гумореска «Гарний подарунок» у виконанні ДАВИДЕНКА Дениса від учнів 1-го класу, пісня «Мамочко моя» - від учнів 2-го класу, пісні «Кароока Україна» та «Дідусь мій і бабуся», спільна декламація вірша «Господь ласкаво дивиться на нас» МУЗИКОЮ Юлією та СІЛАДІ Анастасією – від учнів 4-го класу, танцювальна композиція «Вальс» у виконанні МУЛЕНКА Владислава і КРАСЮКОВОЇ Ганни, пісня «Моя бабусенько», читання вірша «Боже великий єдиний» СЕМЕНКОМ Дмитром - від учнів 6-го класу, гумористичний номер пісня-пародія у виконанні ГОПКИ Євгена - від учнів 7-го класу, пісня «Українська родина» та мініатюра «Продам чоловіка» у виконанні КРАВЕЦЬ Тетяни , МАЛОГО Ярослава та ДУБОВОЇ Ангеліни - від учнів 8 класу.  Вчителі початкових класів не залишилися осторонь, у виконанні ЧУМАК Оксани Володимирівни лунала пісня «Родина», ГОРОДЕЦЬКА Мілана Миколаївни заспівала «Something especial».

Родзинкою заходу став виступ експромтом жіночого вокального ансамблю «Журавка», до складу якого входять БУЛАН Марія Іванівна – керівник, КРАВЕЦЬ Євгенія Іванівна, СЕМЕНКО Ніна Логвіївна, МУЗИКА Надія Кузьмівна, ХВАЛЬКО Зинаїда Кирилівна, ХВАЛЬКО Валентина Іванівна, МОРОЗ Катерина Василівна. Жінки доторкнулися своїм співом до глибини сердець присутніх!

Винуватці свята були дуже розчулені теплими словами, що лунали на їхню адресу, вони були приємно вражені увагою і дуже раділи отриманим подарункам. Ці прекрасні люди перегортали сторінки власної пам’яті разом з молодшими поколіннями водянців, поринали у власні спогади – приємні і не дуже, пригадували з чого ж усе починалось…

«Від усієї душі»…Недарма святові дали таку назву, усі гості піддалися атмосфері неймовірного домашнього затишку, відчули спокій, приголомшливу душевність, що змогла об’єднати, здавалося б, дуже різних людей, безмежну гордість за своїх талановитих і працьовитих односельців.

Варто зазначити, що свято «Від усієї душі» є продовженням чудового задуму, втіленого у життя в 2007-му році спільними зусиллями тодішнього директору Водянського сільського клубу БЕЗОТОСНОГО Олександра Михайловича та ГОРОДЕЦЬКОЇ Наталії Яківни. Вони першими почали розказувати захопливі історії з життів водянських родин, таких як родина Журавель, Руденко, Вільхових, Вересовських, Плакиди, Музика, віддавали належну шану доброті, незламності духу, незгасаючому оптимізму і безкорисній працьовитості цих людей, які у свій час підіймали село.

Педагогічний колектив Водянської школи обіцяє продовжувати проводити такі заходи, тому що вони потрібні населенню нашого рідного краю та щиро бажає читачам газети душевної гармонії та мирного неба над головою!

 

Переглядів: 536 | Додав: Світлана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz