П`ятниця
26.04.2024
12:40
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Філія "Водянська гімназія"
Головна Реєстрація Вхід
»

Меню сайту

Меню сайту

Меню сайту

Меню сайту
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 12:40
Головна » 2014 » Квітень » 28 » Її Величність-Психологія
15:43
Її Величність-Психологія

Психологія – надзвичайна наука. Це наука про людську душу. Вона допомагає людині пізнавати себе, вирішувати проблеми, навчатися керувати своєю поведінкою, долати труднощі й радіти кожній хвилині життя.

Світ психології надзвичайно цікавий. Тому заглянути в нього глибше було запропоновано учням  Водянської школи.  Згідно плану роботи з 22 по 25 квітня 2014 року в школі був проведений  тиждень психології під гаслом: «Ми різні – в цьому наше багатство, ми разом – в цьому наша сила».  Почався тиждень із загальношкільної лінійки. Учні й педагоги дізналися про усі подальші заходи, які відбуватимуться протягом тижня.

В інформаційно – пізнавальному віснику «Шкільний психолог», кожен бажаючий  міг ознайомитися з  інформацією, яка була корисною та цікавою для учнів, вчителів і батьків.

У холі на стіні був розміщений аркуш ватману, який імітував паркан.

 «Паркан відвертості, побажань та пропозицій», слугував для виявлення думок  про події в школі, побажань всім жителям школи, розвивав формування навичок конструктивного спілкування, самовираження, зняття напруження, учасники писали все, про що «співала та кричала» душа.

         На протязі тижня проходила виставка дитячих робіт на тему «Щастя – це …», де кожен бажаючий мав змогу поділитися своїми міркуваннями про щастя, та втілити їх у своїх роботах.

23 квітня серед учнів 6 класу була проведена інтелектуально-пізнавальна гра  "Найрозумніший". Її метою було ознайомити учнів з поняттям «інтелект», «інтелектуальність», повідомити про найрозумніших людей планети; збудити прагнення учнів продемонструвати свої знання; розвивати вміння застосовувати свої знання в незвичайних ситуаціях, розвивати прагнення до знань.

Протягом тижня функціонувала «Скринька довіри», завдяки  якій учні школи зверталися до психолога з різноманітними запитаннями, побажаннями, проханням підказати, як вчинити в тій чи іншій ситуації.

24 квітня з учнями 5 та  8 класів практичним психологом було проведене тренінгове заняття на тему «Світ творчих ідей»,

з метою розвитку творчих здібностей, створення позитивного емоційного фону, здатності працювати спільно, допомагати один одному. В цей день на перервах були проведені ігри, як рухливі так і інтелектуальна - «Ерудит»

та сюжетно-рольова - «Мафія».

Останній день тижня закінчився грою «Слідопити», де учні розвивали свої комунікативні здібності, навички інтерв'ювання, навички самоорганізації на спільну діяльність, та показали  творчий потенціал та їх лідерські риси.

         Підведення підсумків пройшло в кінці дня, де переможці були нагороджені грамотами та солодкими призами.

 

Переглядів: 671 | Додав: Світлана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz