Субота
27.04.2024
00:15
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Філія "Водянська гімназія"
Головна Реєстрація Вхід
»

Меню сайту

Меню сайту

Меню сайту

Меню сайту
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 00:15
Головна » 2013 » Червень » 14 » Випускний став святом для села
12:26
Випускний став святом для села

Шкільні роки. Що може бути прекраснішим, ніж пізнання світу, знайомство з людьми, перша любов, підтримка друзів, становлення особистості, тобто все те, з чим пов’язана  кожна хвилина, проведена в школі.

 В селі Водяне 12 червня пролунали акорди випускного балу.

Випускний вечір – це свято всього села. Святково одягнені прямують до школи батьки, родичі, друзі випускників. А про самих дітей годі й говорити. Це все треба побачити. Елегантні юнаки, чарівні дівчата. Все їм пасує: і костюми, і вечірні сукні, і зачіски. Головне, що в них є, це – юність.

І ось звучать фанфари. На порозі клубу з’являються випускники. Про кожного з них лунають гарні слова, які тонко розкривають характер дитини.

На святі присутні гості: завідуюча методичним корпусом Васильєва Віра Олексіївна, голова піклувальної ради школи Маловік Світлана Миколаївна, сільський голова Максімова Валентина Іванівна, викладач школи танцю Турбініних Бугайов Олександр Сергійович.  

…Звучить Державний гімн. Урочиста частина вечора розпочалася. До слова запрошується директор школи Наталія Яківна, яка привітала присутніх з великим  святом для села, побажала випускникам щасливої дороги, здійснення їхніх мрій, вручила винуватцям їх шкільний документ -  свідоцтво за курс основної школи.

Ведучі Раміна Шакіровна та Максим Миколайович (вчителі школи) разом з учнями подарували всім присутнім чудове свято.

Були у нас у гостях і казкові герої, і Стецько, і козаки. Зі своєю програмою та словами вдячності за допомогу випускникам - Тімуру, Альоні, Даші - виступила Сіладі Анастасія, яка завоювали в конкурсі звання «Віце - Міс - 2013»  

Девятикласники плили у прощальному вальсі, в якому поринули у спогади, мрії, сподівання, відчули радість, смуток та світлу печаль…

А потім світанкова зоря покликала їх у незвідані далі, різнобарв'я життя, для праці та радості.

Хвилюючим був цей день не лише у випускників. Не менше хвилювалися і їхні батьки. Відчували, як шалено б'ється серце, а то зовсім десь зникав його стукіт, бо у вирій життя полетять їх пташенята.

Гордістю школи є Біловол Тимур: закінчив школу з відзнакою, переможець Всеукраїнської олімпіади (III етап) з російської мови, активний учасник різноманітних конкурсів та художньої самодіяльності школи та села.

Дорогі випускники ! Запам'ятайте себе такими молодими, гарними, романтичними, з іскорками довіри до життя, надії на сповнення всіх мрій і сподівань. І, якщо у дорослому житті у вас траплятимуться хвилини відчаю і розлуки, якщо доля буде несправедливою до вас, якщо зустрінуться на вашому шляху лихі люди, згадайте оце свято, своїх друзів дитинства і вам стане легше, ви відчуєте себе не такими самотніми.

Закінчився вечір святковий салютом та запускання ліхтарів.

Щасливої дороги, дорогі випускники!

Переглядів: 651 | Додав: Світлана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz